Başkan Özcan: “Gece gündüz çalışıyoruz”
SİYASET, 04 Ekim 2022 02:05Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, İzzet Baysal Caddesi’nde devam eden üstyapı çalışmalarını yerinde inceledi. İzzet Baysal Caddesi’nde bulunan yer altı hatlarından dolayı işlemlerin yavaş ilerlediğini belirten Başkan Özcan, esnafın zarar görmemesi için çalışmaların gece sürdürüleceğini söyledi.
 
                            
                 
        
Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, İzzet Baysal Caddesi’nde devam eden üstyapı çalışmalarını yerinde inceledi. İzzet Baysal Caddesi’nde bulunan yer altı hatlarından dolayı işlemlerin yavaş ilerlediğini belirten Başkan Özcan, esnafın zarar görmemesi için çalışmaların gece sürdürüleceğini söyledi.
Bolu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından Cumhuriyet Caddesinde başlatılan ve şu anda İzzet Baysal Caddesi ile İsmet Paşa Caddesi’nde sürdürülen yol ve kaldırım yenileme çalışmalarını inceleyen Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan açıklamalarda bulundu.
ŞİKAYET ÜZERİNE BAŞLADILAR
Bölgede uzun zamandır herhangi bir çalışma yapılmadığını belirten Belediye Başkanı Tanju Özcan, “Şehrimizi güzelleştirmeye çalışıyoruz. Tabi bulunduğumuz bölgeye uzun süredir el atılmamıştı. Yaya sirkülasyonunun en fazla olduğu yer İzzet Baysal Caddesi. Orada taşlar önemli ölçüde kırılmıştı ve yerinde oynuyordu. Bu konuda şikayetler vardı. Biz de hızlı bir şekilde bu çalışmaları yapalım istedik” dedi.
ÇALIŞMALAR GECE DEVAM EDECEK
İzzet Baysal Caddesi’nde yer altından geçen hatlar nedeniyle işlemlerin daha yavaş ilerlediğini söyleyen Tanju Özcan, “Buralar eski bölgeler. Eski yerleşim bölgeleri. Buralarda çalışmak çok kolay değil. Çünkü bir taraftan Telekom’un hatları var, Türksat’ın hatları var. Hangi hattın nereden geçtiği belli değil. O anlamda tabi zorlanıyoruz. Mümkün olduğu kadar hızlı hareket etmeye çalışıyoruz. Zaten İzzet Baysal Caddesi’nde gece çalışma uygulamasına başladık. Esnafımızın işleri zarar görmesin diye. O çalışma da verimli geçiyor. Bundan sonra ana arterlerdeki çalışmaları gece yapmayı planlıyoruz. İnşallah hızlı bir şekilde buradan çıkacağız. Ve burada sadece kaldırımları ve yolu yenilemiyoruz, aynı zamanda aydınlatmayla da bu bölgenin, Cumhuriyet Caddesi olsun, devamında burası, İsmet Paşa Caddesi, aydınlatmalarla da buranın yay sirkülasyonunun artmasını da esnafın işlerinin artmasını da hedefliyoruz” ifadelerini kullandı.
SİYASET, 04 Ekim 2022 02:05
Yorumlar (0)
 
                        Restorasyonlu Minare Fırtınaya Dayanamadı: Dörtdivan Merkez Camii'nde Yıkım ve Akıllardaki Soru İşaretleri
 
                        Lider Dörtdivanspor Dur Durak Bilmiyor: Taner Keskin Şov Yaptı!
 
                        Sözünün Er'i Emir Olacakoğlu Yeniçağaspor'u Zirveye Taşıyor: 2-1
 
                        Dörtdivan'ın Odun Krizi: Mağduriyetin Anatomisi ve Siyasetin Sessizliği Üzerine Bir Analiz
 
                        MHP Dörtdivan İlçe Başkanı Gültekin'den odun krizine tepki
 
                        Dörtdivan Köylüsünden Orman İşletme Müdürlüğüne Sert Tepki: "Orman Temizliği Değil, Kışlık Odun İstiyoruz!"
 
                        İsmail Akgül, "emekli maaşları insanca yaşama seviyesine taşınmalı"
 
                        Yeniçağaspor Teknik Direktörü Güngör: "İç Sahada 3 Puanı Vermek İstemiyoruz"
 
                        Yeniçağaspor Başkanı Biçer'den İddialı Açıklama: "İnşallah Bu Seyirci 3. Ligi de Görecektir"
 
                        Yeniçağaspor Sezona Galibiyetle Başladı: Sinopspor'u Tek Golle Geçtiler!
 
                        Tekkedere Köyü'nde Baraj Mağduriyeti: Milletvekili Akgül'den Bakanlara Çağrı
 
                        AK Parti'li Yanılmaz, Dörtdivan'ı ziyaret etti
 
                        Bolu Milletvekili İsmail Akgül'den Yeni Sanayi Sitesi Gecikmesine Sert Tepki: "Esnaf Nefes Almalı!"
 
                        Sanatçı Çetin Altay'dan Dörtdivan Belediye Başkanı Hamza Efe'ye Ziyaret
 
                        CHP Lideri Özgür Özel, Bolu Belediyesi’nin Proje Tanıtım ve Toplu Açılış Töreni’ne katıldı
 
                        Korkunç Kaza: D-100'de Kamyonun Çarptığı Otomobil Sürücüsü Yaşamını Yitirdi
 
                        Bolu 1. Amatör Küme'de Yeni Sezon Heyecanı Başlıyor: Kuralar Çekildi
 
                        Dörtdivanspor'a Güçlü Destek: İsim Sponsoru YEA Yapı Laboratuvarı Ltd. Şti. Oldu
 
                        Bolu'da Korkunç Kaza: Park Halindeki Tır Sürücüsü Can Verdi
 
                        