Celal Uslu, ''Birliğin olduğu yerde her zaman zafer vardır''
SPOR, 08 Ağustos 2022 16:21Gerede 1970 FK Başkanı Celal Uslu, Geredelilere seslenerek, ''Bir hayalim var. O da Gerede futbolu için birlik olmak, birlikte yürümek, birleşip profesyonel liglere yükselmek, İnanıyorum ki ayrı ayrı akmaktansa bir olup çağlamak gerek.'' dedi.
Gerede 1970 FK Başkanı Celal Uslu, Geredelilere seslenerek, ''Bir hayalim var. O da Gerede futbolu için birlik olmak, birlikte yürümek, birleşip profesyonel liglere yükselmek, İnanıyorum ki ayrı ayrı akmaktansa bir olup çağlamak gerek.'' dedi.
Geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen Gerede 1970 FK Kongresi'nde Akif Allar'ın yerine başkan seçilen İşinsanı Celal Uslu, yeni sezondaki hedeflerini açıklayarak Geredeliler'e seslendi. Celal Uslu yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; ''Saygideger Hemşehrilerim
Gerede FK1970 Kulübünün 3'üncü başkanı olma şerefine eriştim.
Ben, sizlerin bu teveccühüne mazhar olurken, benim de gönülden teşekkür etmek istediklerim var
Öncelikle Gerede Kaymakami Sayın Cengiz Ayhan’a, Gerede Belediye Baskani Mustafa Allar'a destekleri icin şahsım ve yönetim kurulum adına teşekkürlerimi sunuyorum
Ayrıca geçen sezon Baskanlik yapan Bahri Esen ve Akif Allar Bey'e, bana güvenip beni Başkan seçen tüm üyelere teşekkür ediyorum.
Hedefimiz: Takımımızı 3 senede 3'üncü lige yükseltmek ve Geredeli Gençleri Futbol Akademilerinde yetistirmek.
Başarının birlik beraberlik içerisinde uzun vadeli bir planlama ve strateji geliştirme ile olacağını biliyoruz. Biz bunun için çok çalışmaya ve emek vermeye hazırız; tüm hemşehrilerimizin de manevi desteklerini bekliyoruz.
Amacımız, Kulübümüzü Bolu ve komşu ilçelerde marka değerini yükseltmek olacak. Ayrıca ilçemizde futbol çıtasının yükselmesi için uğraşacağız.
Takımımızın maçlarını, sportif bir müsabaka olmaktan öteye; küfür ve şiddetten arınmış, tüm halkımızın ailece gelebilecekleri bir panayır ortamına dönüştürmeyi hedefliyoruz.
Dostluk içerisinde geçireceğimiz nice sezonlarda bir Gerede FK1970 taraftarı olarak şampiyonlar yaşamak; üstelik bu sevinçlere Kulüp Başkanı sıfatıyla erişmek benim için en büyük kıvanç kaynağı olacaktır.
Ve tüm bunlar için bir de hayalim var. O da Gerede futbolu için birlik olmak, birlikte yürümek, birleşip profesyonel liglere yükselmek, İnanıyorum ki ayrı ayrı akmaktansa bir olup çağlamak gerek...
Tüm Gerede halkına saygılarımla arz ederim.''
SPOR, 08 Ağustos 2022 16:21
Yorumlar (0)
Başkan Hamza Efe Yüksekokul tartışmasına noktayı koydu
Dörtdivan'a Söz Verilen Yüksekokul Nerede? Söz veren Coşkunyürek nerede?
SebenSpor'dan Çarpıcı Açıklama: "Biz Sporcu Değil, İyi Bireyler Yetiştiriyoruz"
Bolu Milletvekili İsmail Akgül'den Açıklama: "Kıbrıscık İlçemizin İlçe Statüsünün Düşmesi Söz Konusu Değildir"
İsmail Akgül'den sosyete göndermesi; Sosyetenin cilalı parkelerinde gezen kim?
Yeniçağaspor'da Teknik Direktör Belli Oldu: Gökhan Baladın Göreve Başladı!
Bolu Milletvekili İsmail Akgül'den Hastane Taşıma Planına Sert Tepki: "Çözüm Taşımak Değil, Yapmaktır"
Bolu Milletvekili Akgül'den Camilerdeki Personel Eksiklikleri İçin Soru Önergesi: "Kadro Açığı Ne Zaman Kapanacak?"
Uluslararası Proje Deneyimi Yerelde Gençlerle Buluştu: Menstrüel Sağlık Eğitimi Bolu'da Büyük İlgi Gördü
Bolu Milletvekili Akgül: 2026 Bütçe Görüşmelerinde Bolu'nun İhtiyaçları Titizlikle Takip Edilecek
İsmail Akgül; "Yeni Yol Değil, Mevcut Yolların İyileştirilmesi Öncelik Olmalı!"
Bolu Milletvekili İsmail Akgül'den dikkat çeken çağrı
Yeniçağaspor'dan Olaylı Çaycumaspor Maçı Sonrası Sert Açıklama: "Yöneticimiz Polise Saldırmadı, Yalan Haberlere Hukuki Süreç Başlatılacak"
Abant ve Yedigöller Yolu Gerilimi Tırmanıyor! İsmail Akgül ve Faruk Özlü Sosyal Medyada atıştı
Dörtdivan Tarihi Merkez Camii'ne Önemli Yatırım: Minare Yeniden Yapılıyor, Isıtma Sistemi Doğalgaza Dönüştürülüyor
CHP Bolu'dan Özlü'ye Ağır Sözler: "Doğayı Bırak, Kendi Derdine Yönel!"
Bolu Milletvekili İsmail Akgül'den Sert Tepki: "Bu Yaklaşım Vizyon Değil, İstila"
Siyasette Torpilin Adı: Spor Kulüplerine Kaynak Aktarımı mı, Yoksa Oy Avcılığı mı?
Sinopspor Yöneticisi Mete Çağdaş'tan Kamuoyuna Sert Açıklama: "Akıla Değil, Paraya İhtiyacımız Var!"
