Suriyelileri gönderme planı
SİYASET, 01 Nisan 2022 02:36Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, katıldığı bir TV programında Suriyeli sığınmacıların geri gönderilmesi gerektiğini belirterek sığınmacılar için kamp noktaları kurulması gerektiğini söyledi.
Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, katıldığı bir TV programında Suriyeli sığınmacıların geri gönderilmesi gerektiğini belirterek sığınmacılar için kamp noktaları kurulması gerektiğini söyledi.
Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Haber Global’de Siyaset Özel isimli programa konuk oldu. Bolu’daki sığınmacılara yönelik uygulamaları ile sık sık gündeme gelen Tanju Özcan, Türkiye’deki Suriyeliler ile ilgili bir ‘devlet aklı’ oluşturulması gerektiğini söyledi. Özcan, Türkiye’deki Suriyelilerin geri döndürülmesi için ‘çözüm’ önerilerini sıraladı.
KAMP KURULMASI GEREKİR
Özcan, Suriye Devlet Başkanı Beşar Esad ile masaya oturulması ve ilk önce erkeklerin geri gönderilmesi gerektiğini belirterek,” Türkiye’nin her yerine dağılmış olan geçici sığınmacıları belli bir noktalara toplanılması gerekiyor. (Faruk Aksoy: Kamp kuracaksınız yani?) Kurulması gerekir” dedi.
EKMELEDDİN’E OY VERMEDİM
Tanju Özcan, siyasetteki en büyük pişmanlığının Ekmeleddinİhsanoğlu’nun aday olması için imza vermek olduğunu belirterek, “Ben aynı İhsanoğlu’na oy veremedim sandığın başında. Elim gitmedi. Geçersiz oy kullandım” dedi. Özcan, Millet İttifakı’nın adayı olarak Abdllah Gül’ün konuşulduğunu iddia ederek “Erdoğan’ın çakması” dedi. Cumhurbaşkanı adayı olmak gibi bir hevesi olmadığını söyleyen Özcan, “İhsanoğlu gibi milletin gönlünde taht kuramayan bir aday olursa seçenek olmaktan kaçınmam” dedi. Özcan, Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş’ın Cumhurbaşkanı adayı olursa yüzde yüz kazanacaklarını iddia etti. Özcan, Kemal Kılıçdaroğlu’nun aday olacağını düşünmediğini fakat aday olursa oy vereceğini söyledi.
SİYASET, 01 Nisan 2022 02:36
Yorumlar (0)
Dörtdivan’ın Derdiyle Kar Kış Demedi: Herkes Sıcak Yuvasında, Başkan Efe Bolu Dağı Zirvesinde!"
Yeniçağa’da Kar Seferberliği: Başkan Çağlar’dan Personele Teşekkür
Bolu Milletvekili İsmail Akgül’den 2026 Mesajı: "Birlik ve Beraberliğimiz Perçinlensin"
Bolu’da Kar Esareti: Kar Kalınlığı Yarım Metreyi Aştı!
Bolu Dağı’nda Kış Mesaisi: Vali Aydın Denetimleri Sıkılaştırdı
Yeniçağaspor Skor Avantajını Koruyamadı: Bafra’da Dramatik Mağlubiyet
Milletvekili İsmail Akgül’den Gönül Köprüleri: "Her Zaman Milletimizin Yanındayız"
Mengen’de İçleri Isıtan Dayanışma: Belediye ve Esnaftan Çorba İkramı
Dörtdivan’da Kar Alarmı: Garaj Amiri Tanju Yalçın Hazırlıkları Duyurdu
Dörtdivan Beyaza Büründü: Mevsimin İlk Karı Düştü!
İsmail Akgül müjdeyi verdi: Mengen''e diş röntgen cihazı geliyor
Bolu Milletvekili İsmail Akgül’den TBMM’ye 6 Yeni Soru Önergesi
Tanju Özcan’dan Bursaspor Taraftarına Tam Destek: "Milletin Hislerine Tercüman Oldular"
Yeniçağa’ya Yeni Yurt İçin Ankara’da Kritik Temaslar
Tanju Özcan’dan Hükümete Suriye Çağrısı: "Bu Tiyatro İzlenemez, Derhal Müdahale Edilmeli!"
Bir Babanın İnancı, Bir Deniz Belgeselinin Kaderini Değiştirdi: Yapımcı Hüsamettin Sülün’ün Başarı Hikayesi
Sinemanın "Yorgun Savaşçısı" Halit Refiğ, Esenler’de Dualarla ve Anılarla Yad Edildi
Hülya Koçyiğit'ten Günümüz Dizilerine "Karakter" Eleştirisi: "Hepsi Çok Agresif"
İsmail Akgül, Meclis çalışmalarını kamuoyu ile paylaştı
