Tanju Özcan’a uyarı cezası
SİYASET, 04 Ocak 2022 04:02Cumhuriyet Halk Partisi YDK, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan için oy çokluğuyla uyarı cezası verdi.

Cumhuriyet Halk Partisi YDK, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan için oy çokluğuyla uyarı cezası verdi.
CHP Yüksek Disiplin Kurulu (YDK), 3 Ocak Pazartesi (bugün) saat 11.00’de toplandı. Bir önceki toplantısında Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan hakkında dosyada eksiklikler tespit eden YDK, kararını yeni yıla ertelemişti.
Bolu Belediye Başkanı Özcan, konuk olduğu programda, tüp bebek konusunda kendisinden yardım isteyen bir kadın ile yaşadığı diyaloğu anlatmasının ardından disipline sevk edilmişti.
Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, sözleri için “gaf” deyip ve özür dilediğini hatırlatmış, “Sosyal medya programdan bana yakışmayan gaf yaptım özür diledim zaten. Ama beni burya getiren sürecin gaf almadığını biliyonum. Sığınmacılarla ilgili çıkışlarım 15 Temmuz’un asıl mimarinin ABD olduğunu söyledim bu rahatsızlık yarattı. Linçk kampanyası oldu” demişti.
KARAR VERİLECEĞİNİ YANDAŞ BASINDAN ÖĞRENDİM
Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Düzce CHP İl Başkanılığı'na yaptığı ziyarette CHP Yüksek Disiplin Kurulu kararı öncesi, "bugün karar verileceğini TRT'den öğreniyorum. Yandaş basından öğreniyorum. Bana resmi olarak bir şey tebliğ edilmiş değil. Duruşma tarihi bana tebliğ edilmeden yandaş basından duydum. Bugün bir karar verilecekse doğmamış çocuğa don biçilmez. O kararı verildikten sonra yorumlarız" ifadelerini kullanmıştı.
SİYASET, 04 Ocak 2022 04:02
Yorumlar (0)
Kalan karakter : 450
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!

Çocukların kavgasında 1 çocuk öldü

Hilmi Gültekin’den Ferdi Zeyrek için taziye mesajı

Balkonda mangal mahalleyi ayağa kaldırdı

Tanju Özcan hastaneye kaldırıldı

İsmail Akgül; “Helal kazancın yanındayız”

İsmail Akgül, “Bilge Liderimizin emrindeyiz”

10 yaşında hafız oldu Kurs tarihine geçti

İsmail Akgül Bolu Pazarını ziyaret etti

Ankara üçüncüsü Dörtdivan'dan

Akgül’den Yeniçağa’ya ziyaret

Bolu'da iki otomobil çarpıştı: 2 yaralı

Dörtdivan Belediyesine 10 hükümlü personel

Vali’nin üstün başarı belgeli müdürüne tabutlu protesto

Beşinci kattan atladı hayatını kaybetti

Bolu’nun altyapısı güçleniyor

Suat Güner açıkladı; AK Parti Gerede İlçe Başkanlığına Erdoğan Kiriş atandı

Başkan Özcan; ''Bu bir hukuk garabetidir''

Skandalların adamı Veysel Tiryaki; Fasıl Köyü’ndeki villada Belediye’nin imkanlarını kullandığı iddia ediliyor

Coskunyürek açıkladı; "Bolu'ya 135 milyon liralık kaynak"
