Başkan Özcan sözünü tuttu
SİYASET, 31 Aralık 2021 03:53Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Bolu Belediyesi’nde görevli memur ve sözleşmeli personelin toplu iş sözleşmesini imzaladı. Tüm Yerel-Sen Sendikası Genel Başkanı Arap Mucur’un da katıldığı imza töreninde konuşan Başkan Özcan; “Geçen yıl olduğu gibi en yüksek ücreti vermeyi çalıştık. Memurlarımıza ve sözleşmeli personelimize hayırlı olsun” dedi.

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Bolu Belediyesi’nde görevli memur ve sözleşmeli personelin toplu iş sözleşmesini imzaladı. Tüm Yerel-Sen Sendikası Genel Başkanı Arap Mucur’un da katıldığı imza töreninde konuşan Başkan Özcan; “Geçen yıl olduğu gibi en yüksek ücreti vermeyi çalıştık. Memurlarımıza ve sözleşmeli personelimize hayırlı olsun” dedi.
Bolu Belediyesi’nde görevli memur ve sözleşmeli personeller için Bolu Belediyesi ve Tüm Yerel-Sen Sendikası arasında toplu iş sözleşmesi imzalandı. Sözleşme kapsamında memur ve sözleşmeli personele kanunu sınırın en üstünden zam yapıldı. Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın makamında gerçekleştirilen imza törenine Tüm Yerel-Sen Sendikası Genel Başkanı Arap Mucur da katıldı.
İmza töreninin ardından kısa bir konuşma yaparak personele müjdeyi veren Başkan Özcan; “Memurlarımızı ve sözleşmeli personelimizi ilgilendiren toplu iş sözleşmemizi Tüm Yerel Sen ile imzaladık. İmkanlarımız ölçüsünde geçen yıl olduğu gibi en yüksek ücreti vermeyi çalıştık. Bu konuda yapıcı bir şekilde değerli sendika başkanımız ile görüşmelerimizi yapmıştık. Memurlarımıza ve sözleşmeli personelimize hayırlı olsun” dedi.
Tüm Yerel-Sen Sendikası Genel Başkanı Arap Mucur ise Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’a tüm personel adına teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.
SİYASET, 31 Aralık 2021 03:53
Yorumlar (0)

Çocukların kavgasında 1 çocuk öldü

Hilmi Gültekin’den Ferdi Zeyrek için taziye mesajı

Balkonda mangal mahalleyi ayağa kaldırdı

Tanju Özcan hastaneye kaldırıldı

İsmail Akgül; “Helal kazancın yanındayız”

İsmail Akgül, “Bilge Liderimizin emrindeyiz”

10 yaşında hafız oldu Kurs tarihine geçti

İsmail Akgül Bolu Pazarını ziyaret etti

Ankara üçüncüsü Dörtdivan'dan

Akgül’den Yeniçağa’ya ziyaret

Bolu'da iki otomobil çarpıştı: 2 yaralı

Dörtdivan Belediyesine 10 hükümlü personel

Vali’nin üstün başarı belgeli müdürüne tabutlu protesto

Beşinci kattan atladı hayatını kaybetti

Bolu’nun altyapısı güçleniyor

Suat Güner açıkladı; AK Parti Gerede İlçe Başkanlığına Erdoğan Kiriş atandı

Başkan Özcan; ''Bu bir hukuk garabetidir''

Skandalların adamı Veysel Tiryaki; Fasıl Köyü’ndeki villada Belediye’nin imkanlarını kullandığı iddia ediliyor

Coskunyürek açıkladı; "Bolu'ya 135 milyon liralık kaynak"
