Başkan Özcan sözünü tuttu
SİYASET, 31 Aralık 2021 12:50Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Bolu Belediyesi’nde görevli memur ve sözleşmeli personelin toplu iş sözleşmesini imzaladı. Tüm Yerel-Sen Sendikası Genel Başkanı Arap Mucur’un da katıldığı imza töreninde konuşan Başkan Özcan; “Geçen yıl olduğu gibi en yüksek ücreti vermeyi çalıştık. Memurlarımıza ve sözleşmeli personelimize hayırlı olsun” dedi.

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Bolu Belediyesi’nde görevli memur ve sözleşmeli personelin toplu iş sözleşmesini imzaladı. Tüm Yerel-Sen Sendikası Genel Başkanı Arap Mucur’un da katıldığı imza töreninde konuşan Başkan Özcan; “Geçen yıl olduğu gibi en yüksek ücreti vermeyi çalıştık. Memurlarımıza ve sözleşmeli personelimize hayırlı olsun” dedi.
Bolu Belediyesi’nde görevli memur ve sözleşmeli personeller için Bolu Belediyesi ve Tüm Yerel-Sen Sendikası arasında toplu iş sözleşmesi imzalandı. Sözleşme kapsamında memur ve sözleşmeli personele kanunu sınırın en üstünden zam yapıldı. Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın makamında gerçekleştirilen imza törenine Tüm Yerel-Sen Sendikası Genel Başkanı Arap Mucur da katıldı.
İmza töreninin ardından kısa bir konuşma yaparak personele müjdeyi veren Başkan Özcan; “Memurlarımızı ve sözleşmeli personelimizi ilgilendiren toplu iş sözleşmemizi Tüm Yerel Sen ile imzaladık. İmkanlarımız ölçüsünde geçen yıl olduğu gibi en yüksek ücreti vermeyi çalıştık. Bu konuda yapıcı bir şekilde değerli sendika başkanımız ile görüşmelerimizi yapmıştık. Memurlarımıza ve sözleşmeli personelimize hayırlı olsun” dedi.
Tüm Yerel-Sen Sendikası Genel Başkanı Arap Mucur ise Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’a tüm personel adına teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.
SİYASET, 31 Aralık 2021 12:50
Yorumlar (0)

Bolu’nun güneyi de cazibe merkezi oluyor

Skandal; Veysel Tiryaki sendika yöneticisine yumruk attı

Tanju Özcan hakkında Ermeniler’den suç duyurusu

İsmail Akgül, Bolu İl Genel Meclisini ziyaret etti

Şehit babası toprağa verildi

Çelikkol; "Milli ekonomiyi sabotaj girişimine geçit yok"

Atalarına layık torunlar; Okçulukta il birincisi ve il üçüncüsü Dörtdivan’dan

Başkan Özcan’dan Ramazan Bayramı mesajı

Mehmet Çongar toprağa verildi

Mehmet Çongar hayatını kaybetti

Orman Genel Müdürü Bekir Karacabey, Bolu'da

MHP'den dev iftar

İsmail Akgül Sağlık Bakanı ile görüştü

Lefkoşa Türk Belediyesi Başkanından skandal paylaşım; Rum ağzıyla konuştu

Türk Üniversiteli Kadınlar Derneği Çanakkale Şehitlerini andı

Tanju Özcan’dan Sine-i Millete dönme çağrısı

34 konaklama tesisi kapatıldı

Dörtdivanspor 16 maç sonra yenildi

Meclisi soru yağmuruna tuttu
