Bolu Belediyesi Yukarıdüğer’e de yardım edecek
SİYASET, 03 Aralık 2021 16:07Bolu Belediyesi’nin Aralık Ayı 1. Birleşiminde 9 köyün yardım talebi AK Partili grubunun çekimser oyuna karşı, CHP, İyi Parti ve MHP’nin oylarıyla kabul edildi.
Bolu Belediyesi’nin Aralık Ayı 1. Birleşiminde 9 köyün yardım talebi AK Partili grubunun çekimser oyuna karşı, CHP, İyi Parti ve MHP’nin oylarıyla kabul edildi.
Bolu Belediyesi gelen talepler doğrultusunda Bolu’nun dört bir yanındaki köylere yönelik yardımlarını sürdürüyor. Bolu Belediye Meclisi’nin Aralık Ayı 1. Birleşiminde 3’ü Bolu merkeze bağlı olmak üzere toplamda 9 köyden gelen yardım talepleri Meclis gündemine getirildi.
9 köyün talepleri oy çokluğuyla meclisten geçti
Başkan Özcan’ın başkanlığında gerçekleşen birleşimde, Merkeze bağlı Bozarmut, Ağaççılar ve Mesciler Köyü, Seben ilçesine bağlı Kozkaya ve Kesenözü Köyü, Mudurnu ilçesine bağlı Taşcılar Köyü, Göynük İlçesine bağlı Hacımahmut Köyü ve Dörtdivan ilçesine bağlı Yukarıdüğer Köyü’nün çeşitli ihtiyaçlarının Bolu Belediyesi tarafından karşılanmasına yönelik gündem maddeleri “oy çokluğu” ile Meclis’ten geçti.
AK Parti grubu çekimser tavrını sürdürdü
Karara Millet İttifakı’nı oluşturan Cumhuriyet Halk Partisi ve İYİ Parti grupları ile Cumhur İttifakı üyesi Milliyetçi Hareket Partisi grubu ‘evet’ oyu verdi. Cumhur İttifakı’nın diğer üyesi olan ve yaklaşık bir yıldır söz konusu yardımlara karşı çıkan AK Parti grubu ise önergeye yine ‘çekimser’ oy kullanarak, köylere yardım yapılmasına yönelik olumsuz tavrını sürdürdü.
SİYASET, 03 Aralık 2021 16:07
Yorumlar (0)
Başkan Hamza Efe Yüksekokul tartışmasına noktayı koydu
Dörtdivan'a Söz Verilen Yüksekokul Nerede? Söz veren Coşkunyürek nerede?
SebenSpor'dan Çarpıcı Açıklama: "Biz Sporcu Değil, İyi Bireyler Yetiştiriyoruz"
Bolu Milletvekili İsmail Akgül'den Açıklama: "Kıbrıscık İlçemizin İlçe Statüsünün Düşmesi Söz Konusu Değildir"
İsmail Akgül'den sosyete göndermesi; Sosyetenin cilalı parkelerinde gezen kim?
Yeniçağaspor'da Teknik Direktör Belli Oldu: Gökhan Baladın Göreve Başladı!
Bolu Milletvekili İsmail Akgül'den Hastane Taşıma Planına Sert Tepki: "Çözüm Taşımak Değil, Yapmaktır"
Bolu Milletvekili Akgül'den Camilerdeki Personel Eksiklikleri İçin Soru Önergesi: "Kadro Açığı Ne Zaman Kapanacak?"
Uluslararası Proje Deneyimi Yerelde Gençlerle Buluştu: Menstrüel Sağlık Eğitimi Bolu'da Büyük İlgi Gördü
Bolu Milletvekili Akgül: 2026 Bütçe Görüşmelerinde Bolu'nun İhtiyaçları Titizlikle Takip Edilecek
İsmail Akgül; "Yeni Yol Değil, Mevcut Yolların İyileştirilmesi Öncelik Olmalı!"
Bolu Milletvekili İsmail Akgül'den dikkat çeken çağrı
Yeniçağaspor'dan Olaylı Çaycumaspor Maçı Sonrası Sert Açıklama: "Yöneticimiz Polise Saldırmadı, Yalan Haberlere Hukuki Süreç Başlatılacak"
Abant ve Yedigöller Yolu Gerilimi Tırmanıyor! İsmail Akgül ve Faruk Özlü Sosyal Medyada atıştı
Dörtdivan Tarihi Merkez Camii'ne Önemli Yatırım: Minare Yeniden Yapılıyor, Isıtma Sistemi Doğalgaza Dönüştürülüyor
CHP Bolu'dan Özlü'ye Ağır Sözler: "Doğayı Bırak, Kendi Derdine Yönel!"
Bolu Milletvekili İsmail Akgül'den Sert Tepki: "Bu Yaklaşım Vizyon Değil, İstila"
Siyasette Torpilin Adı: Spor Kulüplerine Kaynak Aktarımı mı, Yoksa Oy Avcılığı mı?
Sinopspor Yöneticisi Mete Çağdaş'tan Kamuoyuna Sert Açıklama: "Akıla Değil, Paraya İhtiyacımız Var!"
