Bolu Belediyesi’nden suya büyük indirim
SİYASET, 22 Kasım 2021 06:33Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın seçim vaatleri arasında da yer alan ‘5 yılın sonunda Türkiye’nin en ucuz suyunu Bolu kullanacak’ sözü adım adım gerçekleşiyor. Bolu Belediye Meclis toplantısında müjdeyi Bolu halkına veren Başkan Özcan, mekanik sayaç su ücretlerinin 2,50 TL’ye düşürüleceğini açıkladı.
BOLU - Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın seçim vaatleri arasında da yer alan ‘5 yılın sonunda Türkiye’nin en ucuz suyunu Bolu kullanacak’ sözü adım adım gerçekleşiyor. Bolu Belediye Meclis toplantısında müjdeyi Bolu halkına veren Başkan Özcan, mekanik sayaç su ücretlerinin 2,50 TL’ye düşürüleceğini açıkladı.
Bolu Belediyesi Kasım Ayı 2. Birleşiminde gerçekleştirilen oylama ile Bolu’da su ücretlerine büyük bir indirim daha geldi. Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın göreve geldiği günden bu güne kadar suya zam yapmayan ve hatta büyük oranlarda indirim yapan Türkiye’deki tek belediye Bolu Belediyesi oldu. Başkan Özcan’ın seçim vaatleri arasında da yer alan ‘5 yılın sonunda Türkiye’nin en ucuz suyunu Bolu kullanacak’ sözü ise bu büyük indirimle birlikte adım adım gerçekleşiyor.
Meclis toplantısında yaptığı konuşmada Bolululara sürprizi açıklayan Başkan Tanju Özcan; “Göreve geldiğimizde Bolululara bir sözümüz vardı ve bu sözü yerine getirmek için adım adım ilerliyoruz. Bugün aldığımız karar ile Bolu’da mekanik su sayaçlarındaki su ücretimiz 2,50 TL’ye düşecek. Şimdiden tüm halkımıza hayırlı olsun” dedi.
SİYASET, 22 Kasım 2021 06:33
Yorumlar (0)
Gerede’de Olimpiyat Gururu: Kaymakam Kaya Milli Sporcuları Ağırladı
Hayalet Ağlar Belgesel Ekibi Esenler’de İzleyiciyle Buluştu
Milletvekili İsmail Akgül’den Yeni Hastane İnşaatına Ziyaret: "Sağlık Altyapımız Güçleniyor"
İsmail Akgül’den Meclis’te Sert Tepki: "O El Kopartılır!"
Dörtdivan’da Yılların Sorunu Çözülüyor: Gerede Yolu Projesi 2026 Yatırım Programında!
Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan ve CHP Heyeti Beraat Etti
Dörtdivanspor Rövanşı Aldı: Sebenspor’u 3-1 Mağlup Etti
Dörtdivanlı Ömer Akmanşen, Din Öğretimi Genel Müdür Yardımcısı Oldu
İsmail Akgül Sağlık Bakanına sordu: "Bolu Sağlıkta Kaosa mı Sürükleniyor?"
Bolu’da Sağlık Hizmetlerinde Yeni Dönem: Bazı Hastane Birimleri Birleştiriliyor
Milletvekili Akgül’den Esnafın "Telif Çilesi" İçin Meclis Hamlesi: "Sistem Yeniden Düzenlenmeli"
Bolu'da asil misafirlere Belediye eli: Yılkı atlarına yaşam desteği
Tuğgeneral Öztürk’ten Vali Aydın’a Ziyaret
Gerede’de Olimpiyat Gururu: Abdullah Yılmaz ve İrem Dursun Coşkuyla Karşılandı
Milletvekili Akgül’den Bolu Gazeteciler Cemiyeti’ne Anlamlı Ziyaret
Bolu’da Vahşet: Hem Ezildi Hem de Vücudundan Yüzlerce Saçma Çıktı!
Tarımda ezberler bozuluyor: Japon devı Solis-Yanmar Doğanay Otomotiv ile Bolu'da
Başkan Özcan’dan Gazetecilere Kutlama Mesajı: “Basın, Halkımızın Gözü Kulağıdır”
İsmail Akgül’den TBMM’de Emekli Maaşı Çıkışı: "En Düşük Maaş Yeniden Ele Alınmalı"
