İzzet Baysal Caddesi’ndeki görüntü kirliliği sona eriyor
SİYASET, 10 Kasım 2021 12:49Bolu Belediyesi, İzzet Baysal Caddesi’nin araç trafiğine açık kısmında bakımsız binaların neden olduğu kötü görüntüye son vermek için düğmeye bastı. Her gün yüzlerce aracın geçtiği cadde üzerindeki tüm binaların dış cepheleri boyanarak, görüntü kirliliğine son verilecek.

BOLU - Bolu Belediyesi, İzzet Baysal Caddesi’nin araç trafiğine açık kısmında bakımsız binaların neden olduğu kötü görüntüye son vermek için düğmeye bastı. Her gün yüzlerce aracın geçtiği cadde üzerindeki tüm binaların dış cepheleri boyanarak, görüntü kirliliğine son verilecek.
Bolu Belediyesi Bolu’yu güzelleştirmeye devam ediyor. İzzet Baysal Caddesi’nin Akpınar Mahallesi tarafındaki araç trafiğine açık kısmında görüntü kirliliğine neden olan bakımsız binaların tamamı Bolu Belediyesi’nce başlatılan ‘dış cephe güzelleştirme çalışmaları’ ile boyanacak.
Bina sahiplerinden ücret alınmıyor
Bolu Belediyesi caddenin çehresini değiştirecek çalışmaların startını geçtiğimiz günlerde verdi. Başlatılan çalışmalar sonucu Büyük Kökez mevkiinden Yukarı Çarşı’ya kadar olan kısımdaki binaların ön cepheleri, bina sahiplerinden hiçbir ‘ücret alınmaksızın’ boyanmaya başlandı.
Görüntü kirliliği tarih olacak
Binalar alınan iş ve çevre güvenliği önlemleri eşliğinde bir bir boyanıyor. Söz konusu çalışmaların tamamlanmasıyla, İzzet Baysal Caddesi’nin araç trafiğine açık kısmında bakımsız binaların neden olduğu görüntü kirliliği son bulacak.
SİYASET, 10 Kasım 2021 12:49
Yorumlar (0)

Bolu’nun güneyi de cazibe merkezi oluyor

Skandal; Veysel Tiryaki sendika yöneticisine yumruk attı

Tanju Özcan hakkında Ermeniler’den suç duyurusu

İsmail Akgül, Bolu İl Genel Meclisini ziyaret etti

Şehit babası toprağa verildi

Çelikkol; "Milli ekonomiyi sabotaj girişimine geçit yok"

Atalarına layık torunlar; Okçulukta il birincisi ve il üçüncüsü Dörtdivan’dan

Başkan Özcan’dan Ramazan Bayramı mesajı

Mehmet Çongar toprağa verildi

Mehmet Çongar hayatını kaybetti

Orman Genel Müdürü Bekir Karacabey, Bolu'da

MHP'den dev iftar

İsmail Akgül Sağlık Bakanı ile görüştü

Lefkoşa Türk Belediyesi Başkanından skandal paylaşım; Rum ağzıyla konuştu

Türk Üniversiteli Kadınlar Derneği Çanakkale Şehitlerini andı

Tanju Özcan’dan Sine-i Millete dönme çağrısı

34 konaklama tesisi kapatıldı

Dörtdivanspor 16 maç sonra yenildi

Meclisi soru yağmuruna tuttu
