10 Haziran 2026, Çarşamba
22:20
Logo
Sponsorlu İçerik

MHP BOLU TEŞKİLATI’NDAN ANKARA’DA GÖVDE GÖSTERİSİ

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bolu İl Başkanlığı görevine Seyyid Mehmet Başaran’ın atanmasının ardından, Bolu teşkilatları Ankara’ya adeta çıkarma yaptı.
10.06.2026 02:21 79 OKUNMA
MHP BOLU TEŞKİLATI’NDAN ANKARA’DA GÖVDE GÖSTERİSİ

ANKARA – Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bolu İl Başkanlığı görevine Seyyid Mehmet Başaran’ın atanmasının ardından, Bolu teşkilatları Ankara’ya adeta çıkarma yaptı.

Görevin tebliğ edilmesinin ardından yaptığı ilk değerlendirmelerde “lidere itaat” ve “parti ilkelerine bağlılık” vurgusuyla öne çıkan MHP Bolu İl Başkanı Seyyid Mehmet Başaran, Bolu teşkilatlarını MHP TBMM Grup Toplantısı’na getirdi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin konuşma yaptığı grup salonunda eksiksiz yerini alan Bolu il ve ilçe teşkilatları, sergiledikleri birlik ve beraberlik görüntüsüyle Ankara’da adeta gövde gösterisi yaptı.

Teşkilat Birlik Mesajı Verdi

Seyyid Mehmet Başaran’ın başkanlığında salondaki yerini alan Bolu heyetinin bu yoğun katılımı, genel merkez koridorlarında da dikkat çekti. Atama kararının hemen ardından Ankara’da verilen bu güçlü fotoğraf, yeni dönemde MHP Bolu teşkilatlarının tek yumruk olarak sahaya ineceğinin ve parti içi disiplinin en üst düzeyde tutulacağının açık bir işareti olarak yorumlandı.

HABERLER SİYASET
SIRADAKİ HABER

Dörtdivan’ın Hak Arayışında Hukuk Kalkanı: Tecrübeli Avukat Ethem Tahtabacak, Gazeteci Mutlu Bilge’nin ve Dörtdivanspor'un Yanında Yer Aldı

HEMEN OKU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR