YENİÇAĞA - Bölgedeki esnaf temsilcileri arasındaki dayanışmayı güçlendirmek amacıyla gerçekleştirilen ziyaretlerin son durağı Yeniçağa oldu. Dörtdivan Esnaf Sanatkarlar ve Şoförler Odası Başkanı Mehmet Aslantaş, Yeniçağa Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Halit Ölmez ve Başkan Yardımcısı Mustafa Say’ı ziyaret etti.

İstişare ve İş Birliği Mesajı
Ziyaret kapsamında iki komşu ilçenin esnaf odaları arasındaki koordinasyon ve iş birliği konuları ele alındı. Görüşmede, Dörtdivanlı esnafların finansal süreçleri ve kredi talepleri üzerine fikir alışverişinde bulunulurken; Başkan Aslantaş, esnafın taleplerine yönelik gösterilen ilgiden dolayı teşekkür etti.

Destek Sözü Geldi
Misafirlerini ağırlamaktan memnuniyet duyduğunu ifade eden Yeniçağa Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Halit Ölmez, Dörtdivanlı esnafın her zaman yanında olduklarını belirtti. Ölmez, özellikle kredi süreçlerinde esnafa gereken kolaylığın ve desteğin sağlanması noktasında Başkan Aslantaş’a söz vererek iş birliğinin devam edeceğini vurguladı.
Ziyaret, bölge ekonomisine dair yapılan değerlendirmelerin ardından sona erdi.
