Başkan Özcan’dan 10 Ocak Gazeteciler Günü mesajı

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, kentte görev yapan gazetecilerin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladı. 

09 Ocak 2024 16:12
Başkan Özcan’dan 10 Ocak Gazeteciler Günü mesajı

banner63

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, kentte görev yapan gazetecilerin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladı.

Özcan, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

Yazılı mesajında gazeteciliğin önemine değinen Özcan, “Gazetecilik, halkın haber almasını sağlayan çok önemli bir meslek olup, böylesi önemli bir görevi icra eden gazeteciler doğruluk, tarafsızlık, objektiflik ilkesiyle toplumun sesi ve kulağı; demokrasinin de vazgeçilmez unsurlarıdır.” dedi.

Mesajında Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün bir sözüne de alıntı yapan Özcan, “Gazeteciler; Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘Basın bir milletin müşterek sesidir’ ilkesinde belirttiği gibi toplumun aydınlatması bakımından büyük bir misyon üstlenmektedir. Ben böylesi önemli bir görevi gece gündüz, yağmur çamur demeden ve en önemlisi her türlü baskı ve tehditlere göğüs gererek basın ilke ve ahlak esasları çerçevesinde çalışmalarını büyük bir özveri ile sürdüren tüm basın mensuplarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü en içten dileklerimle kutluyor, başarılar diliyorum.” ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner1