Cihan Başaran MHP'den aday adayı oldu

Eski Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bolu İl Başkanı Cihan Başaran Bolu Belediye Başkan Aday Adayı olduğunu açıkladı. 

18 Aralık 2023 09:22
Cihan Başaran MHP'den aday adayı oldu

banner63

Eski Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bolu İl Başkanı Cihan Başaran Bolu Belediye Başkan Aday Adayı olduğunu açıkladı.

Geçtiğimiz Cuma günü MHP Genel Merkezi'ne aday adaylığı başvuru formunu teslim eden Cihan Başaran, aday adaylığına ilişkin bir açıklama yaptı. Açıklamasında, 2017 yılında MHP İl Başkan Yardımcısı olarak başladığı siyasete, 2018 yılında İl Başkanlığı ile devam ettiğini belirten Cihan Başaran, '' 2022 yılı Aralık ayına kadar geçen, yaklaşık 5 yıllık başkanlığım sürecinde, haksız hiçbir işe aracılık yapmadım, liyakatsiz hiçbir atama ve işe alıma destek olmadım.'' dedi.

''Cihan Başaran sadece hizmete taliptir''

''2017 yılında nasıl tertemiz siyasete başladıysam, 2022 Aralık ayında da aynı Cihan Başaran olarak il başkanlığı görevimden ayrıldım.'' diyen Cihan Başaran, ''Hiçbir maddi menfaat elde etmedim. Makam ve koltuk sevdalısı olmadım. Tanıyanlar bilir, Cihan Başaran sadece hizmete taliptir. Uzun yıllardır mali müşavir, iktisat ve ekonomist mesleğimin verdiği bilgi birikimi, mesleki ve siyasi tecrübem ile, “Yüksek Hızlı Tren” hattının Bolu'dan geçmesi konusunda ilk girişimi 2018 Aralık ayında, Ankara’da Devlet Demir Yolları Genel Müdürlüğü ziyaretimle başlattım. Daha sonra Düzce ve Ankara milletvekillerimizin desteği ile konu hakkında çalışmalara devam ettim.'' diye konuştu.

''Milliyetçi Hareket Partisi’nden Belediye Başkan Aday Adayı olarak karşınızdayım''

Bolu, Düzce, Sakarya, İzmir, Eskişehir, Ankara EYT dernekleri ile ortak yürüttüğü ve Kanunu’nun oluşması için yapmış olduğu çalışmaların herkesçe malum olduğu söyleyen Başaran, ''Kendi hazır olduğum bir kanun teklifi, TBMM Meclis Komisyonu’na sunularak kabul gördü. Ayrıca başkanlığım döneminde kanun düzenlemeleri için milletvekillerimize kanun düzenleme tekliflerimi de sundum. 2018 Yılı Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimlerinde ve 2019 yılı Mahalli İdareler seçimlerinde MHP Bolu İl Başkanı olarak görev yaptım. İşte bu bilgi ve birikimlerim ile Milliyetçi Hareket Partisi’nden Belediye Başkan Aday Adayı olarak karşınızdayım.'' ifadelerini kullandı.

Başaran sözlerini, 'Siyasete başladığımda tertemiz nasıl bugünlere gelmiş isem, tertemiz bir şekilde bu süreçten sonra da karşınızda olacağıma söz veriyorum. Allah utandırmasın, Bolu’nun evladı olarak, Bolu’da yaşayan vatandaşlarımıza hizmet etmek nasip olsun dileklerimle.'' ifadeleriyle tamamladı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner1