Dörtdivan Yunus Emre İHO yine Türkiye ikincisi

Başarılarıyla adından sık sık söz ettiren Dörtdivan Yunus Emre İmam Hatip Ortaokulu, İmam Hatip Okulları Başarılı Örnekler Sergisi etkinliğinde geçen yıl olduğu gibi bu sene de Türkiye İkinciliğini elde etti. 

17 Ekim 2023 15:43
Dörtdivan Yunus Emre İHO yine Türkiye ikincisi

banner63

Başarılarıyla adından sık sık söz ettiren Dörtdivan Yunus Emre İmam Hatip Ortaokulu, İmam Hatip Okulları Başarılı Örnekler Sergisi etkinliğinde geçen yıl olduğu gibi bu sene de Türkiye İkinciliğini elde etti. Dörtdivan Yunus Emre İHO ödülünü, Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'in de katıldığı ödül töreninde aldı.

Geçen yıl okulda gerçekleştirdikleri doğa ve çevre dostu etkinlikleri ''Doğa Mektebi'' isimli bir proje haline getirerek başvuran Yunus Emre İHO, okullarda uygulanan başarılı projelerin ödüllendirildiği Başarılı Örnekler Sergisinde üst üste iki yıl ikincilik ödülü kazandı.

Konuya ilişkin bir açıklama yapan Yunus Emre İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Tuncay Demirtaş: "Bu gururu bize yaşatan başta proje koordinatörü Fen Bilimleri Öğretmenimiz Hikmet Erdoğan olmak üzere, hem projemizde hem de bu güzel organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür, ödül alan veya almayan ama bu sergide yer almayı hak eden tüm okullardaki yönetici, öğretmen ve öğrencileri ve ayrıca hepsini ödül törenine götüremesek de okulumuzda her biri bir doğa öncüsü olarak bu etkinliklerde görev alan tüm öğrencilerimizi tebrik ederiz. Okulumuza hayırlı olsun inşallah." ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner1