CHP’de Tahsin Mert Karagöz İl başkanlığı için adaylığını açıkladı

CHP Bolu İl Başkanlığında düzenlenen basın toplantısında Tahsin Mert Karagöz, İl Başkanlığı adaylığını açıkladı. Karagöz, açıklamasında partinin derlenip toparlanıp geçen yerel seçimde gösterdiği başarıyı tekrar etmesi için elinden geleni yapacağını vurguladı 

10 Ekim 2023 14:44
CHP’de Tahsin Mert Karagöz İl başkanlığı için adaylığını açıkladı

banner63

CHP Bolu İl Başkanlığında düzenlenen basın toplantısında Tahsin Mert Karagöz, İl Başkanlığı adaylığını açıkladı. Karagöz, açıklamasında partinin derlenip toparlanıp geçen yerel seçimde gösterdiği başarıyı tekrar etmesi için elinden geleni yapacağını vurguladı.

Bolu İl Başkanlığı hizmet binasında gerçekleşen basın toplantısına merkez ilçe başkanı Çetin Uç, bazı eski il başkanları, Bolu Belediyesi Başkan Vekili Ergün Temel, çok sayıda partili ve basın mensubu katıldı. Basın toplantısının açılış konuşmasını CHP Merkez İlçe Başkanı Çetin Uç yaptı. Uç konuşmasında, "Cumhuriyet Halk Partisi teşkilatları olarak zor günlerden geçmekteyiz. Bazı aile içi kırgınlıklar, dargınlıklar yaşanabilir. Ancak Cumhuriyet Halk Partisi bunları aşacak güçte ve kudrettedir. Önümüzdeki yerel seçimlere kadar derlenip toparlanıp partimizin adını tekrar en iyi şekilde temsil etmek için tüm teşkilatlar olarak çalışacağız" ifadelerini kullandı.

Daha sonra söz alan CHP İl Başkan adayı Karagöz, partililere hitaben şunları söyledi: "Türkiye'nin en genç il başkanı adayı olarak sizlerin huzurunda olmaktan gururluyum. Bu gurur, aslında partimizin gençlere ve tabandan gelen insanlara verdiği değeri gösteriyor. Bu süreçte bu adaylık benim için sadece bir siyasi görev değil, aynı zamanda şehrimize hizmet etmek ve geleceğini şekillendirme fırsatıdır. Belediye meclis üyeliği görevinden geçen haftalarda istifa ettiğimi biliyorsunuz. Bu, Cumhuriyet Halk Partisinin Bolu'daki geleceği için atılan bir adımdır. Bu bir son değil, Bolu için ve Türkiye için güzel günlerin başlangıcının müjdesidir. Dolayısıyla, burada yanımda bulunan siz değerli Cumhuriyet Halk Partili ve Bolulu hemşerilerime şunu söz veriyorum: Ben her zaman hizmet götürmek, vatandaşlarımızın iyi gününde ve kötü gününde yanında olmak için adayım. Daha mutlu, daha huzurlu yarınlar için adayım. Daha çok kazanan, daha çok paylaşan bir CHP ve Bolu için adayım. Daha gür bir sesle CHP'yi Bolu'dan temsil etmek için adayım." dedi.

"İl başkanı adayı olarak dünkü Tanju Özcan'ın portresinin parti binasından kaldırılması hakkında ne düşünüyorsunuz?" sorusuna Tahsin Mert Karagöz şöyle yanıtladı: "Hepimiz üzgünüz. Öğrendiğim kadarıyla bu olay yeni değil. Arkadaşlarıma sorduğumda bu konuda ne olduğunu öğrendim. Bunu yapan belediye meclis üyesi bir arkadaşımız. Ne olursa olsun, kim olursa olsun, Tanju Özcan, şu an ihraç edilmiş olsa bile bu partinin bir değeridir. Tanju Özcan, 34 yıl aradan sonra Bolu'da 4 dönem milletvekili olarak seçildi, akabinde belediye başkanı oldu. Gençlik kolları başkanlığı, ilçe başkanlığı, il başkanlığı ve belediye meclis üyeliği yapmış bir arkadaşımızdır. Dolayısıyla bu durumu doğru bulmuyoruz. Partimizin yetkili organları bu konuda gereğini yapacaktır. İnsani ve vicdani yönden kabul edilemez bir durumdur. Partimizin yetkili mercileri bu konuda gerekeni yapacaktır." şeklinde konuştu.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner1