Bolu Dağı geçişinde kaza: 6 Yaralı

Anadolu Otoyolu Bolu Dağı geçişinde hafif ticari aracın otomobile çarptığı kazada 6 kişi yaralandı. Yaralılardan ikisinin durumunun ağır olduğu öğrenildi. 

09 Eylul 2023 14:26
Bolu Dağı geçişinde kaza: 6 Yaralı

banner63

Anadolu Otoyolu Bolu Dağı geçişinde hafif ticari aracın otomobile çarptığı kazada 6 kişi yaralandı. Yaralılardan ikisinin durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Anadolu Otoyolu'nun Bolu Dağı geçişinde meydana gelen trafik kazasında, bir hafif ticari araç ile bir otomobilin çarpışması sonucu 6 kişi yaralandı. Kaza, otoyolun İstanbul istikameti üzerinde bulunan 2. viyadük mevkisinde gerçekleşti. Muzaffer B. tarafından kullanılan 34 BUJ 450 plakalı hafif ticari araç, yol yapım çalışmaları nedeniyle yavaşlayan Halil K. idaresindeki 06 DNN 769 plakalı otomobile arkadan çarptı.

Kaza sonrasında olay yerine hemen sağlık ekipleri ve jandarma güçleri sevk edildi. Yaralılar araçlardan çıkarılarak sağlık ekiplerince ilk müdahaleleri yapıldı. Kazada hafif ticari aracın sürücüsü Muzaffer B. ile eşi H.B. ve otomobilde bulunan M.K, F.K, D.K. ve M.K. yaralandı. 

Yaralılar ambulanslarla Düzce Atatürk Devlet Hastanesi ve Düzce Üniversitesi Tıp Fakültesi Eğitim Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne sevk edildi. Yaralılardan 2'sinin durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

Kaza sonrasında otoyolun İstanbul istikameti bir süre trafiğe kapatıldı ve trafik akışı diğer şeritler üzerinden sağlandı. Kazanın neden olduğu hasarın tespiti ve yaralıların tedavisi için çalışmalar devam ediyor.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner1