Akgül iddialı konuştu

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bolu Milletvekili İsmail Akgül, partisinin Cumhurbaşkanlığı seçimi ve 28. Dönem milletvekili seçimlerinde Bolu'da elde ettiği zaferi vurgulayarak, yerel seçimlerde de Bolu'nun anahtarını MHP Genel Başkanı'na teslim edeceklerini söyledi 

23 Ağustos 2023 13:46
Akgül iddialı konuştu

banner63

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bolu Milletvekili İsmail Akgül, partisinin Cumhurbaşkanlığı seçimi ve 28. Dönem milletvekili seçimlerinde Bolu'da elde ettiği zaferi vurgulayarak, yerel seçimlerde de Bolu'nun anahtarını MHP Genel Başkanı'na teslim edecekleri söyledi.

Bolu'da tüm ilçelerdeki kongreleri tamamlayan MHP, son olarak Bolu Milletvekili İsmail Akgül'ün divan başkanlığında bir hafta boyunca gerçekleştirdiği kongrelerle yeni yönetimleri belirledi. Kongrelerin coşkulu katılım ve yoğun ilgiyle geçtiği göz önünde bulundurularak yapılan değerlendirmede, Milletvekili İsmail Akgül, Eylül ayında düzenlenecek il kongresi sürecine hazırlandıklarını ifade etti.

“Kongre süreçlerimizi coşkuyla tamamladık”

MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli'nin kongre divan başkanlığına atanması için teşekkür eden Milletvekili İsmail Akgül, "Genel başkanımızın bilge liderimizi divan başkanlığına atamasından ötürü teşekkür ederim. Tüm ilçelerimiz ve merkez ilçe de dahil olmak üzere coşku içerisinde kongre süreçlerimizi tamamladık" dedi.

“Bolu'da zafer kazandık”

Milletvekili Akgül, Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem milletvekili seçimlerinde Bolu'da elde edilen zaferi hatırlatarak, "Birlik ve dayanışma ile zaferin elde edildiğini 14 Mayıs'ta Bolu'da gösterdik. Aynı birlik, beraberlik ve azimle 31 Mart'taki yerel seçimler için de çalışmalarımız sürüyor. İnanıyoruz ki Bolu'nun anahtarını, bilge liderimize teslim edeceğiz. Tüm gönüldaşlarımıza, hemşerilerimize, delegelerimize, ilçe başkanlarına, ülkü ocaklarına ve kadın kollarına teşekkür ederim. Bizi hiçbir zaman yalnız bırakmadınız. Eylül ayında yapılacak il kongremizi heyecanla bekliyoruz. Kongremizi tamamladıktan sonra da il başkanımızın ifade ettiği gibi gece uyumadan, gündüz oturmadan çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Bolu en iyisini hak ediyor. Bu inançla yolumuza devam ediyoruz. Bize verdiğiniz destek için teşekkür ederim" şeklinde konuştu.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner1