Dörtdivan Metro Tesisleri'nde Köfte Express'in açılışı gerçekleştirildi

İstanbul Ankara Otoyolu (TEM) üzerinde yer alan Dörtdivan Metro Tesisleri bünyesinde faaliyet gösteren Köfte Express'in açılışı düzenlenen törenle gerçekleştirildi. 

08 Ağustos 2023 12:48
Dörtdivan Metro Tesisleri'nde Köfte Express'in açılışı gerçekleştirildi

banner63

İstanbul Ankara Otoyolu (TEM) üzerinde yer alan Dörtdivan Metro Tesisleri bünyesinde faaliyet gösteren Köfte Express'in açılışı düzenlenen törenle gerçekleştirildi.

Açılış törenine Karayolları Genel Müdür Yardımcısı Selahattin Bayramçavuş, İşletme Daire Başkanı Tamer Demir, 4. Bölge Müdürü İlhan Aytekin, İşletmeler Daire Başkanı Osman Seçil, 4. Bölge Başmühendisi Tuncay Çelenk, Caydurt İşletme Şefi Tamer Koçak, Metro Holding CEO'su Fatih Öztürk, Metro Petrol Yönetim Kurulu Üyeleri Özgür Ayyıldız, Fatma Öztürk, Yağmur Öztürk, Mustafa Sarı ve Metro Petrol Bölge Müdürü Ömer Beypınar katıldı. 

Açılış öncesinde Metro Tesislerini gezen Karayolları Genel Müdür Yardimcısı Selahattin Bayramçavuş, Metro Petrol Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Sarı ve yetkililerden tesisler hakkında bilgi aldı. 

Genel Mudur Yardımcısı Selahattin Bayramçavuş ve törene katılanlar açılış kurdalesini birlikte kestiler. Kurdele kesiminin ardından törene katılanlara yemek ikramında bulunuldu.

"AB STANDARTLARİNDA TESİS HALİNE GETİRDİK"

Törenin ardından açıklama yapan Metro Petrol Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Sarı, 2023 yılını yatırım yılı ilan ettiklerini belirterek birinci öncelik olarak belirledikleri Bolu Dörtdivan Tesisini Avrupa Birliği (AB) standartlarında bir tesis haline getirdiklerini söyledi.

"YATIRIMLARIMIZ DEVAM EDECEK"

Mustafa Sarı, "Çorlu Çerkezköy Tesislerinin aynısını hayata geçirdik. Burada amacımız  hizmeti  ön plana çıkararak insanımıza daha iyi bir hizmet sunmaktır." dedi. 2024 yılında da yatırımlarının devam edeceğini söyleyen Sarı, "Geçmiş yıllara baktığımız zaman 15 Temmuz hain darbe girişimi, pandemi salgını sektörümüze büyük darbe vurdu. İnsanlarımız yeme içme alışkanlıklarını kaybettiler. Vatandaşlarımız tesislere girip, çay icmeye, çorba içmeye korkar oldular. Bugün bu ürkekliklerini attılar." diye konuştu.

"BİRİNCİ ÖNCELİĞİMİZ PARA DEĞİL İNSANA HİZMET"

"Burada da bizim birinci prensibimiz para değil insanlarımıza hizmet etmektir." diyen Mustafa Sarı açıklamasında ,  "Metro Petrol olarak halka açık bir firmayız, Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) tarafından devamlı  denetleniyoruz, hal böyle olunca işimizi iyi yapmaya çalışıyoruz." ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner1