Otobanda kazaya karışan sürücü kaçtı

İstanbul Ankara otoyolu Ankara yönünde meydana gelen trafik kazasında bir kişi yaralandı. Kazaya neden olan sürücü olay yerinden kaçtı. Jandarma, kaçan sürücüyü bulmak için çalışma başlattı. 

24 Temmuz 2023 09:46
Otobanda kazaya karışan sürücü kaçtı

banner63

İstanbul Ankara otoyolu Ankara yönünde meydanagelen trafik kazasında bir kişi yaralandı.  Kazaya neden olan sürücü olay yerinden kaçtı. Jandarma, kaçan sürücüyü bulmak için çalışma başlattı.

Yeniçağa gişelerine 2 kilometre kala, Ankara yönünde saat 02.00 sıralarında Hasan Emrali idaresindeki 06 ET 9732 plakalı aracın, 34 ESE 165 plakalı başka bir araca çarptı. Kazada Hasan Emirali yaralandı.  Olay yerine gelen sağlık ve itfaiye ekipleri, yaralı sürücüyü araçtan çıkararak hastaneye kaldırdı.

Kazaya karışan 34 ESE 165 plakalı araç olay yerinden kaçtı. Jandarma ekipleri, kazaya karışan ve kaçan aracın sürücüsünün kimliğini belirlemek için soruşturma başlattı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner1