İsmail Akgül'den Tanju Özcan'a "Bolu" çağrısı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bolu Milletvekili İsmail Akgül, Türkiye Büyük Millet Meclisi'ndeki konuşmasında Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'a çağrıda bulundu. 

04 Haziran 2023 18:43
İsmail Akgül'den Tanju Özcan'a "Bolu" çağrısı

banner63

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bolu Milletvekili İsmail Akgül, Türkiye Büyük Millet Meclisi'ndeki konuşmasında Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'a çağrıda bulundu.

Akgül, Bolu Belediye Başkanının genel siyasete kendini adadığını belirterek, "Gel kardeşim Bolu'ya dön. Bolu milletvekili olarak sana destek olalım, Bolu'ya hizmet edelim. Bolu'nun yükü omuzlarında" ifadelerini kullandı.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin başkanlık ettiği Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde 28. Dönem milletvekilleri için yemin töreni gerçekleşti. İsmail Akgül, 2 Haziran Cuma günü yemin ederek göreve başladı. Akgül, Türkiye'nin yüzyılında Bolu'dan bir milletvekili çıkmasının ve liderleri Devlet Bahçeli'nin Meclis Başkanvekilliği görevini yerine getirirken yemin etmelerinin ayrı bir onur ve gurur olduğunu ifade etti. Akgül, Bolulu vatandaşların MHP'den bir milletvekili çıkmasını beklediğini ve liderlerine duydukları güven sayesinde TBMM'de Bolu'yu temsil etmekten mutluluk duyduklarını belirtti.

Cumhurbaşkanı ve milletvekili seçim sonuçlarına atıfta bulunan Akgül, Cumhur İttifakı'na ve Cumhurbaşkanına Bolu'da yoğun bir oy potansiyeliyle çalıştıklarını söyledi. Türkiye'nin güçlü ve köklü bir ülke olduğunu vurgulayan Akgül, zillet ittifakının söylediği gibi Türkiye'nin bir soğan-patates cumhuriyeti olmadığını ve kendi enerjisi, kaynakları, birlik ve beraberliğiyle ilerlediğini ifade etti. Akgül, bu amaca ulaşamayanların farklı anlaşmazlıklar içine girerek birbirleriyle kavga etmeye devam ettiklerini sözlerine ekledi.

MHP'nin "önce ülkem ve milletim" şiarına vurgu yapan Akgül, liderleri Devlet Bahçeli'nin emrinde olduklarını ve liderin belirlediği hedefe yürümek için çaba sarf ettiklerini belirtti. Akgül, kişisel çıkarlar için siyasi partiler arasında geçiş yapanların bugün de aynı şekilde davranacaklarını ifade etti. Kendisinin uzun yıllardır Milliyetçi Ülkücü Hareket içerisinde olduğunu ve teşkilatlarda görev aldığını söyleyen Akgül, seçimlerde başarılarının olduğu gibi başarısızlıklarının da yaşandığını ancak teşkilatların her zaman samimiyet ve birlik içinde mücadele ettiğini vurguladı. Akgül, bir dönem Cumhurbaşkanı, diğer dönem Başbakanlık gibi koltuk sevdasına düşenlerin şimdi farklı arayışlara girdiğini belirtti.

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'ın Kemal Kılıçdaroğlu'na istifa çağrısında bulunmasının ve İYİ Parti'nin yakın gelecekte yapacağı kurultaya ilişkin soruya cevap veren İsmail Akgül, herkesin beklentisinin olduğunu ifade etti. Ancak, kişisel menfaatleri için parti değiştirenlerin bugün de aynı şekilde davranacaklarını söyledi. Akgül, çocukluk yıllarından beri Milliyetçi Ülkücü Hareket içerisinde olduğunu ve teşkilatlarda görev aldığını belirtti. Akgül, Bolu Belediye Başkanlarının sürekli Türkiye gündemiyle uğraşmasından dolayı Bolu'da 4 yıldır herhangi bir hizmet alınamadığını ifade ederek, Bolu Belediye Başkanına "Gel kardeşim Bolu'ya dön. Biz de Bolu milletvekili olarak sana destek olalım, Bolu'ya hizmet edelim" şeklinde çağrıda bulundu. Akgül, Bolu halkının kendilerinden ve belediye başkanından hizmet beklediğini ve Bolu'nun geleceği için çaba sarf etmek istediklerini belirtti.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner1