Dörtdivan Belediye Başkanı Hamza Efe, Dörtdivan'ın fiziksel değişim ve dönüşümü için yaptıkları katma değer ve verdikleri hizmetlerden dolayı, belediye personeline teşekkür plaketi verdi.
Konuya ilişkin açıklamasında, ''Dörtdivan’a hizmet etmek adına Allah rızası için amme hizmeti ve toplumsal fayda üretmek için kardeşlerimiz ekip ruhu içerisinde çalışıyorlar.'' diyen Başkan Hamza Efe, ''Emekleri en yüksek saygıyı hak ediyor. Bütün çalışma arkadaşlarıma hizmetlerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Allah hepsinden razı olsun.'' dedi.
Başkan Efe; ''Hep birlikte insanımızın hizmetkarıyız. Bizler faniyiz. Kalıcı olan hizmet ve eserlerimiz. Her daim amel defterimizin açık kalacağı kamu hizmeti üretmeye gayret gösteriyoruz. Bu şuurda çalışmalarımıza devam edip insanımıza dokunmaya iyi günde kötü günde bir beraber olmaya devam edeceğiz.'' ifadelerini kullandı.

Başkan Hamza Efe Yüksekokul tartışmasına noktayı koydu
Dörtdivan'a Söz Verilen Yüksekokul Nerede? Söz veren Coşkunyürek nerede?
SebenSpor'dan Çarpıcı Açıklama: "Biz Sporcu Değil, İyi Bireyler Yetiştiriyoruz"
Bolu Milletvekili İsmail Akgül'den Açıklama: "Kıbrıscık İlçemizin İlçe Statüsünün Düşmesi Söz Konusu Değildir"

