Geredeli Cihan Saraç'a silahlı saldırı
YAŞAM, 23 Ocak 2023 15:00Gerede’nin tanınmış ve köklü esnaflarından ve önemli siyasi simalarından Cihan Saraç, alkollü mekânda çıkan kavgada silahla vuruldu. Saraç silahlı saldırı sonrası İzzet Baysal Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi acil servisine kaldırıldı.
Gerede’nin tanınmış ve köklü esnaflarından ve önemli siyasi simalarından Cihan Saraç, alkollü mekânda çıkan kavgada silahla vuruldu. Saraç silahlı saldırı sonrası İzzet Baysal Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi acil servisine kaldırıldı.
Olay Cumartesi akşamı saat 23.00 sıralarında 6.45 olarak bilinen gece kulübünde meydana geldi. Gerede’nin önemli iş insanlarından ve AK Parti Gerede İl teşkilatında söz sahibi Cihan Saraç, kendisine hafriyat ve inşaat işlerini verdiği taşeronu Şevki Esen tarafından ruhsatsız tabancayla bacaklarından vuruldu. Saraç, sağlık ekipleri tarafından Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılırken, Esen ise olay yerine gelen Asayiş Şubesi Cinayet Bürosu ekipleri tarafından gözaltına alındı. Esen, çıkartıldığı nöbetçi mahkeme tarafından; “Adam öldürmeye teşebbüs sucundan tutuklanarak cezaevine konuldu.
İddiaya göre Cihan Saraç ve Şevki Esen arasında hesaplarda tartışma yaşadı. Olay gecesi Saraç, arkadaşlarıyla bir arada olduğu sırada Şevki Esen kendisine mesaj çekti. Mesajda Esen, Saraç’ı 14 Burda alışveriş merkezinde bulunan 6.45 Kaybedenler Kulübü isimli alkollü gece mekanına çağırdı. Gece kulübünde ikili kavga etti. Sevki Esen ruhsatsız tabancasıyla Saraç’ı ayağından vurdu.
YAŞAM, 23 Ocak 2023 15:00
Yorumlar (1)
Yaren
Gece kulübü ve akparti. Partiye zarar verenler atılmalı bu camiadan04 Şubat 2023 15:00
Yeniçağaspor'da Teknik Direktör Belli Oldu: Gökhan Baladın Göreve Başladı!
Bolu Milletvekili İsmail Akgül'den Hastane Taşıma Planına Sert Tepki: "Çözüm Taşımak Değil, Yapmaktır"
Bolu Milletvekili Akgül'den Camilerdeki Personel Eksiklikleri İçin Soru Önergesi: "Kadro Açığı Ne Zaman Kapanacak?"
Uluslararası Proje Deneyimi Yerelde Gençlerle Buluştu: Menstrüel Sağlık Eğitimi Bolu'da Büyük İlgi Gördü
Bolu Milletvekili Akgül: 2026 Bütçe Görüşmelerinde Bolu'nun İhtiyaçları Titizlikle Takip Edilecek
İsmail Akgül; "Yeni Yol Değil, Mevcut Yolların İyileştirilmesi Öncelik Olmalı!"
Bolu Milletvekili İsmail Akgül'den dikkat çeken çağrı
Yeniçağaspor'dan Olaylı Çaycumaspor Maçı Sonrası Sert Açıklama: "Yöneticimiz Polise Saldırmadı, Yalan Haberlere Hukuki Süreç Başlatılacak"
Abant ve Yedigöller Yolu Gerilimi Tırmanıyor! İsmail Akgül ve Faruk Özlü Sosyal Medyada atıştı
Dörtdivan Tarihi Merkez Camii'ne Önemli Yatırım: Minare Yeniden Yapılıyor, Isıtma Sistemi Doğalgaza Dönüştürülüyor
CHP Bolu'dan Özlü'ye Ağır Sözler: "Doğayı Bırak, Kendi Derdine Yönel!"
Bolu Milletvekili İsmail Akgül'den Sert Tepki: "Bu Yaklaşım Vizyon Değil, İstila"
Siyasette Torpilin Adı: Spor Kulüplerine Kaynak Aktarımı mı, Yoksa Oy Avcılığı mı?
Sinopspor Yöneticisi Mete Çağdaş'tan Kamuoyuna Sert Açıklama: "Akıla Değil, Paraya İhtiyacımız Var!"
Seben, Liderliği Kaçırdı: Bolu Belediyespor ile 2-2 Berabere Kaldı
Yeniçağaspor kendi evinde üzdü
Sabah Namazı Buluşması Ömerpaşalar Azaplar Camii'nde Büyük İlgi Gördü
Yeniçağaspor'dan Kritik Maç Öncesi Taraftara Destek Çağrısı!
Montella'dan 2026 Dünya Kupası Elemeleri Play-off Değerlendirmesi: "Maksimum Performans Şart"
